Συνάντηση Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με τον πρόεδρο του Δ.Λ.Τ

Προσφορά σε κοινότητα και κοινωνικό παντοπωλείο
23 Φεβρουαρίου, 2015
Ο κ Λ. Βαρουξής συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλειας κ. Γ. Γεωργιόπουλο στο Κατάκολο για έργα και νέα τουριστική περίοδο.
Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Ηλείας με πρόεδρο Δ.Λ.Τ. Πυργου
18 Μαρτίου, 2015
Εμφάνιση όλων

Στιγμιοτυπο απο την συναντηση προεδρου Δ.Λ.Τ. Πύργου κ Λεωνιδα Βαρουξη και του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλαδας κ Απ. Κατσιφαρα με τεχνικους συμβουλους τους στην Πατρα.

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιευματα που έθεταν εν αμφιβόλω την συνέχιση της χρηματοδοτησης των ενταγμένων στο ΕΣΠΑ έγων , ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Πυργου κ Λεωνίδας Βαρουξής συναντήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ Απ. Κατσιφαρα στην Πατρα, συνοδευόμενος και από τον τεχνικό του σύμβουλο.

Το εργο στο λιμανι Κατακολου ειναι ενταγμένο στο εν λογο προγραμμα και ο προβληματισμος ήταν εύλογος, ομως τονίστηκε πως το εργο εχει εκτελεστεί κατα το μεγαλύτερο μέρος του και δε θα διακοπεί οποια κι αν ειναι η τυχη του ΕΣΠΑ εφοσον έχουν υπάρξει ρήτρες διαφύλαξης της αποπεράτωσης του στο σημειο που έχει ήδη φθάσει.

Ο κ Βαρουξής όπως ήταν φυσικό έθεσε και ζητημα για την ολοκληρωση του εργου της κτιριακης αναπλασης όπως προβλέπεται και από το προγραμματικο σχέδιο του ΠΕΠ για το λιμανι Κατακολου και την χερσαια ζωνη και ελαβε την διαβεβαίωση του κ Κατσιφαρα και σε αυτό θα γινει το αυτονόητο… Η ένταξη χρηματοδοτησης του σε περίπτωση μη συνεχισης του ΕΠΣΑ, στο αμεσως επόμενο χρηματοδοτικο προγραμμα εφοσον και τα δυο αυτά έργα ,ειναι κατ΄ουσιαν ένα!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>