τεστ2
Παζάρι αγάπης από τους μαθητές στο Κατάκολο
28 Δεκεμβρίου, 2014
Θεοφάνεια στο Κατάκολο
6 Ιανουαρίου, 2015
Εμφάνιση όλων

[…]

Την κοινή τους θέση για ενίσχυση της δυναμικής των δυο λιμανιών της Ηλείας ( Κατακόλου και Κυλλήνης ) μέσω δράσεων επικοινωνίας , που να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα , μετέφεραν χθες στον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Απ.Κατσιφαρα και στον αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας κο Γιώργο Αγγελόπουλο ,οι πρόεδροι των δημοτικών λιμενικών ταμείων Πύργου και Κυλλήνης κύριοι, Λ. Βαρουξής και Ν. Μοράντ αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στην Πάτρα.
Ειδικότερα ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Κυλλήνης κος Μοραντ, ζήτησε από τον κο Κατσιφάρα και τον κο Αγγελόπουλο ενέργειες με ουσία ώστε να υπάρξουν ορατά θετικά αποτελέσματα και όχι δράσεις άνευ αποτελέσματος .
Eπίσης, ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης και πρόεδρος του λιμενικού ταμείου Κυλλήνης κ. Μοραντ, τόνισε ότι η πίεση που ασκείται από λιμάνια και δράσεις σε γειτονικούς νομούς είναι ορατή στην Ηλεία και χρήζουν προσεκτικών κινήσεων , ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον ζημιές στην τοπική οικονομία του νομού .
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου Πύργου κ Λ. Βαρουξής επεδίωξε να πείσει τον κο Κατσιφάρα και τον κο Αγγελόπουλο για την ιδιαίτερη δυναμική των δυο λιμανιών της Ηλείας , την ξεχωριστή θέση που κατέχουν στην τουριστική και εμπορική κίνηση και ως εκ τούτου και στην ξεχωριστή προσέγγιση που πρέπει να δοθεί από την Περιφέρεια , όσον αφορά ειδικές επικοινωνιακές δράσεις ανάπτυξης τους .

Ο κος Κατσιφάρας αναφέρθηκε στα έργα τα οποία ήδη εκτελούνται στο λιμάνι του Κατακόλου , στην υλοποίηση των δεσμεύσεων του όσον αφορά τον παρακαμπτήριο δρόμο Λαστέϊκα – Αγ.Ιωάννη καθώς και στην δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών, ώστε το πρώτο τρίμηνο του 2015 να ανακοινωθεί η δημοπράτηση των έργων ανάπλασης της χερσαίας ζώνης .
Όσον αφορά το λιμάνι Κυλλήνης ζήτησε από τον κο Μοραντ να τον ενημερώσει σε νέο ραντεβού αναλυτικότερα για τις ανάγκες και προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι Κυλλήνης , ώστε να ληφθεί μέριμνα για την επίλυση τους από την Περιφέρεια.

 

Ο κος Αγγελόπουλος από την πλευρά του ενημέρωσε τους δυο προέδρους των λιμενικών ταμείων ότι έχει στα σκαριά σχεδιασμό επικοινωνιακής προβολής των λιμένων της Περιφέρειας και δεσμεύτηκε να εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή το αίτημα της ξεχωριστής ανάδειξης των δυο λιμανιών της Ηλείας , κάτι το οποίο διεκδικούν από κοινού οι πρόεδροι των δυο λιμενικών ταμείων .

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>