Εξέλιξη εργασιών επέκτασης προσήνεμου μώλου στο λιμάνι Κατακόλου
18 Οκτωβρίου, 2014
sunantisi-ydatodromio
Υδατοδρόμιο στο Κατάκολο
19 Νοεμβρίου, 2014
Εμφάνιση όλων

ergasies-KASTOR
Ο ρυθμοί των εργασιών στα υπό εκτέλεση λιμενικά έργα στο Κατάκολο επιτρέπουν την αισιοδοξία ότι η νέα τουριστική σεζόν -περί τις αρχές Απριλίου- θα βρει το λιμάνι με νέα και ασφαλέστερη "είσοδο" κατά τον ελλιμενισμό κρουαζιερόπλοιων .
Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι καθημερινά σημειώνεται πρόοδος των εκτελούμενων εργασιών. Εδώ βλέπετε τα νέου τύπου μπλόκια που καλουπώνονται και στη συνέχεια τοποθετούνται με καθοδήγηση κατασκευαστών και αρχαιολόγων που λαμβάνουν μέρος στις εργασίες Έτσι καταλήγουν στον πυθμένα της θάλασσας έχοντας όψη δαχτυλιδιού με στόχο το ένα με το άλλο ερχόμενα σε επαφή ν "ασφαλίζουν" δημιουργώντας ένα "δίχτυ προστασίας υποθαλάσσια ,στο σημείο της σημερινής εργολαβίας για την επέκταση του προσήνεμου μόλου.

Αρχή από την παραλία Ντόζη

Η εικόνα ντροπής της παραλίας Ντόζη -όπως ευρέως έχει επικρατήσει να λέγεται στο Κατάκολο άρχισε να αλλάζει σιγά σιγά όψη μετά τις εργασίες καθαρισμού και δημιουργίας πρόσβασης σε σημεία απροσπέλαστα ως σήμερα λόγω και της ανόδου της θάλασσας στο σημείο εκείνο.
Το στιγμιότυπο από τις εκτελούμενες εργασίες που θα ολοκληρωθούν με τον καθαρισμό καναλιών και χαντακιών της περιοχής για να μην μετατρέπονται σε χειμάρρους κάθε φορά που βρέχει.
Οι εργασιες γινονται με την επιβλεψη των μελων της διοικησης του δημοτικου λιμενικου ταμειου Πυργου ενώ καθημερινά μαζι τους το συνεργείο εχει τον, πανταχού παρόντα Μάκη Ρομποτή, που εχει ορισθεί από τον προεδρο του Λ.Τ. ως υπεύθυνος καθαριότητας.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>