Πάνω απο 35 άτομα επιβιβάζονται καθε Δευτέρα απο το λιμάνι Κατακόλου στο MSC Poesia

 

 

Περισσότερα από τριάντα πέντε άτομα πολλοί εξ αυτών Έλληνες επισκέπτες αλλά και ξένοι τουρίστες επέλεξαν για προορισμό τους την λεκάνη της Μεσογείου κάνοντας τον διάπλου της με το κρουαζιερόπλοιο MSC Poesia που εγκαινίασε τον πιλοτικό αυτόν κύκλο της αποεπιβίβασης στο λιμάνι Κατακόλου ως ενδιάμεσου ελληνικού του σταθμού για το τρέχον έτος.

Από τον θάλαμο ελέγχου αποσκευών , ως το κτίριο του λιμενικού σώματος για έλεγχο διαβατηρίων και  στη συνέχεια από προσωπικό φύλαξης με σωματική έρευνα των επιβατών οι έχοντες την ευθύνη φύλαξης του λιμενικού χώρου , ΥΑΛΕ, λιμενικοί και ομάδα ειδικών φυλάκων ιδιωτικής εταιρείας , έκαναν την   επίσημη έναρξη του εγχειρήματος που έχει κιόλας φέρει σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία αφού επιτρέπει σε πολλούς επισκέπτες μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων ανά την χώρα και τον κόσμο, να επιβιβάζονται από το λιμάνι Κατακόλου.

Μηχανήματα ανίχνευσης και ελέγχου  όσο και ανθρώπινο δυναμικό έδωσαν   επιτυχείς εξετάσεις και μέσω των μηνυμάτων που έχουν εκφραστεί από μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες στους φορείς του λιμανιού Κατακολου πρόκειται σύντομα να  απογειωθεί το τουριστικό ρεύμα στην ευρύτερη περιοχή καθώς αναμένονται το παράδειγμα της MSC να ακολουθήσουν έτσι κι άλλες εταιρείες .

Από  κάθε άκρη του κόσμου μπορούν στο εξής  να έρχονται στο Κατάκολο από όπου θα επιβιβάζονται  και αποβιβάζονται αντίστοιχα, κάθε Δευτέρα έως και τέλη Οκτωβρίου οι λάτρεις της κρουαζιέρας αφού σύμφωνα με ενδεικτικές τιμές πρακτόρων πρόκειται για προσιτή πολυτέλεια ακόμη και για τους Έλληνες σε κρίση!

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μεταξύ πολλών Ελλήνων που χθες επιβιβάστηκαν από το λιμάνι Κατακόλου στο Poesia  της MSC ήταν αρκετοί , Μεσσήνιοι, Ροδίτες και Κρήτες όσο και Αθηναίοι αφού ούτε στον Πειραιά το εν λογω κρουαζιερόπλοιο δεν πραγματοποιεί στάση!

Το δρομολόγιο που θα ακολουθηθεί από το λιμάνι Κατακόλου είναι Κωνσταντινούπολη παράλια Τουρκίας , Ντουμπρόβνικ .Μπάρι , Βενετία και ξανά Κατάκολο για την αποβίβαση των επιβατών του πλοίου που επιβιβάστηκαν χθες από το λιμάνι του επινείου.

 

 

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>