Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής κρηπιδώματος

varouxis-varvitsiwtis
Στήριξη Υπουργού Ναυτιλίας
20 Νοεμβρίου, 2014
plwtoi-geranoi
Πλωτοί γερανοί
26 Νοεμβρίου, 2014
Εμφάνιση όλων

Eκκένωση μαρίνας για επέκταση του εργοταξίου της Καστωρ

PB240081
Ξεκίνησε η επέκταση του κρηπιδώματος ως παράλληλη εργολαβία της ήδη εκτελούμενης επέκτασης του προσήνεμου μωλου στο λιμάνι Κατακόλου.
Πρόκειται για την κατά οχτώ μέτρα επέκταση της υφιστάμενης χερσαίας παραλιακής ζώνης (εμπροσθεν των καταστημάτων της) η οποία περιλαμβάνει και την κατασκευή εσωτερικού κυματοθραύστη για την διασφάλιση τους από ακραία καιρικά φαινόμενα .
Κατά μήκος του εργοταξίου επί της μαρίνας Κατακόλου τοποθετήθηκαν επιπλέον γερανοί και καλούπια που παράγουν καθημερινά υλικό που χρησιμεύει στο προσωπικό του και απαγορεύτηκε η στάθμευση εντός της μαρίνας .
Η κατασκευαστική εταιρεία « Κάστωρ» με επιστολή της στη διοίκηση του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πύργου ζήτησε και έλαβε την έγκριση για επέκταση του εργοταξιακού της χώρου επί της μαρίνας και εκκενώθηκε όλη η διαγραμμισμένη ως παρκινγκ περιοχή της.
Στη συνέχεια από το ύψος του πέτρινου μωλου πλησίον του αγκυροβολίου των τουριστικών σκαφών οι εργασίες έχουν προχωρήσει ως προς την απομάκρυνση των ογκόλιθων που προϋπήρχαν με στόχο την από εκεί και πέρα κατασκευή του κρηπιδώματος ενώ θα υπάρξει ενημέρωση στους καταστηματάρχες για το επόμενο διάστημα της εργολαβίας με βάση τις οδηγίες της εταιρείας και τα μέτρα που θα ληφθούν όπως ορίζονται από το κοινοτικό, νομικό τους πλαίσιο .

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>