Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου και Κοινότητα Κατακόλου στηρίζουν το σχολείο

Θεοφάνεια στο Κατάκολο
6 Ιανουαρίου, 2015
265 ως τώρα οι προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων για την σεζόν του τρέχοντος έτους και έπεται συνέχεια...
Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στο λιμάνι του Κατακόλου
21 Ιανουαρίου, 2015
Εμφάνιση όλων

[…]

Η Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου από την αρχή ανάληψης των καθηκόντων της επέδειξε μεγάλη ευαισθησία σε ότι αφορούσε στις ανάγκες του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου Κατακόλου .
Ο πρόεδρος του Δ. Λ.Τ.Πυργου κ Λεωνίδας Βαρουξής προθυμοποιήθηκε ώστε αφιλοκερδώς να αναλάβει την φιλοτέχνηση και εκτύπωση ημερολογίων του σχολείου με στόχο η πώληση τους από τα παιδιά στις γιορτές να τους αποφέρει έσοδα για την ενίσχυση του ταμείου τους για την διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών τους κ.λ.π..
Επόμενο βήμα ήταν η προσφορά από πλευράς Κοινότητας Κατακόλου και ειδικότερα του προέδρου του Τ.Σ. κ Κώστα Καντούνη , να αγοραστεί και να τοποθετηθεί στον αυλειο χώρο του σχολείου μια μπασκετα για τις ανάγκες άθλησης των μαθητών.
Η προσφορά έπειτα παιχνιδιών στα συνολικά είκοσι παιδιά της μονάδας (νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο) στο Κατάκολο από πλευράς προέδρου λιμενικού ταμείου επισφράγισε τις μεταξύ τους σχέσεις . Την διανομή των δώρων έκανε στην διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου ο κ Μάκης Ρομποτής με την διπλή ιδιότητα τόσου του μέλους της Διοίκησης του ΔΛΤ Π Πύργου αλλά και του τοπικού συμβούλου Κατακόλου.
Η διεύθυνση του σχολείου κοινοποίησε ευχαριστήρια επιστολή στον κ Λεωνίδα Βαρουξή και τους συνεργάτες του για το αμέριστο και ειλικρινές ενδιαφέρον τους να στηρίξουν την προσπάθεια ,κοινότητας, γονέων και εκπαιδευτικών στο Κατάκολο ,να μείνει το σχολείο τους ανοικτό και να έχουν ενεργό συμμετοχή τα παιδιά σε ποικίλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δράσεις.
Βρίσκεται μάλιστα στα σκαριά και η εφημερίδα των μαθητών που και πάλι θα αναλάβει το ΔΛΤ Πύργου να στηρίξει καθιερώνοντας τη στη συνείδηση της κοινής γνώμης της περιοχής.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>