Απαλλοτρίωση ακινήτων για κατασκευή οδού

ydatodromio
Υδατοδρόμιο
16 Δεκεμβρίου, 2014
τεστ2
Παζάρι αγάπης από τους μαθητές στο Κατάκολο
28 Δεκεμβρίου, 2014
Εμφάνιση όλων

ergasies-sto-limani

Στον τοπικό Τύπο της Ηλείας δημοσιεύτηκε πρόσφατα η είδηση ότι κατά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας αποφασίστηκε να εγκριθεί η διαδικασία της κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτων για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή οδού Λαστέϊκα –Παράκαμψη Αγίου Ιωάννη- Κατάκολο».

Ως Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για το γεγονός ότι ο κ Περιφερειάρχης προχωρά ταχύτατα σε ότι είχε δεσμευτεί κατά τη συνάντηση μας στο γραφείο του στην Πάτρα και αφορoύν τις εργασίες σύνδεσης του λιμανιού με την Ε.Ο. Πατρών Πύργου όσο και την εκτέλεση συμπληρωματικών λιμενικών υποδομών στο Κατάκολο και την δημιουργία χώρου επισκεπτών.

Θα ήταν παράλειψη να μην επισημανθεί ότι ο κ Κατσιφάρας προχωρά τις παραπάνω διαδικασίες εντός των χρονοδιαγραμμάτων που μας είχε αναφέρει και παρακολουθεί με ενδιαφέρον το σημαντικό αυτό έργο ώστε να παραδοθεί στην ώρα του και έτσι το Κατάκολο να αναβαθμιστεί και να καταστεί ένα κομβικής σημασίας λιμάνι, όχι μόνο για την περιοχή της Ηλείας αλλά και για ολόκληρη τη Μεσόγειο.

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>